Na špinu platí iba špina

22. februára 2020, dandy, Nezaradené

Chudak  Kiska  konecne  sa dopatral,  kto  stoji  za  tou  hnusnou , odpornou,  zakernou  antikampanou.  Kto  si vobec  dovolil   takto  spinavo  ohovarat  takeho  cestneho,  pravdu hovoriaceho, charakterneho  cloveka,  ktory  v zivote  nic  neukradol,  ani sliepocku  susedovi, toboz  nejaky kusocok  bezcenneho  pozemcoku, ktory  si tam  lezal  len tak ladom  a  zarasteny burinou. Alebo  spinavci  hnusni,  ho  obvinili, ze  si  chcel  uliat zopar  drobacikov na depehacke. No  fuj!   Alebo,  ze vraj  je uzernik ! No,  to  uz je  vrchol  spinavosti. Vsak  Kiska  si  musel  pozicat  peniaze v banke  az  za  10 percentny  urok , len  aby  mohol  pomoct  obcanom  v nudzi,  vsak  I’m uctoval  iba 27  percent  rocne .A este  aj to video  natocili  s druhotriedmi  hercami. Aj to  druhe  video zle  zostrhali. Aspon  ten herec  sa podoba na Kisku,  akokeby mu z oka  vypadol .

.Kiska  vzorne  reprezentoval Slovensku v zahranici. Vsade  ho  vychvaloval,  ako je  u nas  dobre.  Pochvaloval si spolupracu  s  Ficom . Len  ten Kalinak  ho  neuposluchol.,  ked  uniesol  Vietnamca. Vsak  mu  aj riadne  dohovoril,  aby  si daval  vacsi  pozor,  ked  nabuduce  bude niekoho  unasat. Ako moze  niekto  o Kiskovi tolko spinavost  hovorit  a napisat.

A Remisova  je stale  ticho, zanovito mlci .Tato superbojovnicka ,ktora  vidi  korupciu, podvody a zlodejinu  hlavne  v Smere,  by  uz  u Matovicova  zvolavala  jednu  tlacovku  za druhou.  Smrad vo vlastnom chlieve jej  nevadi . Aj  yperitove  denniky  su  ticho.  Ziadny  clanok,  ani zmienka  o Kiskovi  a jeho  podvode  Tak ako za socializmu  su tito  novinari ticho,  Vsak   je  to nas  clovek.

A Kiska nadalej  klame. Ked  vysla kauza  na svetlo  bozie,  Kiska  vyhlasil, ze o predaji  pozemku  sa  dozvedel  z  inzeratu , uverejneneho  v denniku  Novy  Cas.  Aj  toto  je Kiskovo  klamstvo. Ved,  ktory  zlodej  by  ukradol  tovar a jeho predaj  by  inzeroval  v novinach?  A keby  Kiska hned  aj mal  pravdu,  ze  cital  inzerat,  bol jedinym  zaujemcom  o pozemok  za  tak  nizku  cenu ? Pekna  kravina, vsak . Za tu cenu  by  tam  bolo 100 podnikatelov  a  cena  by  isla minimalne  desatnasobne  hore. Takze  Kiska  klame na celej  ciare, dobre  vedel,  ze  pozemok je ukradnuty  a komu  patri  Videonahravky to  jasne  dokazuju A to sa  este  citi  byt  obetou  a  bol  poskodeny !!! No  sama  spina , hnus  a moralne  bahno  Ide  len o to,  do  akej miery  bol Kiska  sucastou  tejto zlocinneckej  skupiny  a ci aj ostatne  pozemky kupil  tymto  sposobom.Je  to   vsak vecou  policie  a prokuratury .

Nakoniec  mala  poznamka.  Preco  nebol  Kiska doteraz  obvineny  v kauze  nadmerneho  odpoctu DPH  ?   Co  robi  policia  a prokuratura  ?

Pani  prezidentka  C  A  P  U  T  O   V   A,    by  sa mala informovat   u generalneho  prokuatora  Cizmara   a  prezidenta  Policajneho zboru  Lucanskeho,  preco  sa v tejto veci  nekona,  tak ako v  pripade  Trnku.  Vsak  nam  slubila  boj  proti zlu. 

 

Boh   ochranuj     Slovensko    a     prezidentku    SR  !!!