Založ si blog

Na špinu platí iba špina

Chudak  Kiska  konecne  sa dopatral,  kto  stoji  za  tou  hnusnou , odpornou,  zakernou  antikampanou.  Kto  si vobec  dovolil   takto  spinavo  ohovarat  takeho  cestneho,  pravdu hovoriaceho, charakterneho  cloveka,  ktory  v zivote  nic  neukradol,  ani sliepocku  susedovi, toboz  nejaky kusocok  bezcenneho  pozemcoku, ktory  si tam  lezal  len tak ladom  a  zarasteny burinou. Alebo  spinavci  hnusni,  ho  obvinili, ze  si  chcel  uliat zopar  drobacikov na depehacke. No  fuj!   Alebo,  ze vraj  je uzernik ! No,  to  uz je  vrchol  spinavosti. Vsak  Kiska  si  musel  pozicat  peniaze v banke  az  za  10 percentny  urok , len  aby  mohol  pomoct  obcanom  v nudzi,  vsak  I’m uctoval  iba 27  percent  rocne .A este  aj to video  natocili  s druhotriedmi  hercami. Aj to  druhe  video zle  zostrhali. Aspon  ten herec  sa podoba na Kisku,  akokeby mu z oka  vypadol .

.Kiska  vzorne  reprezentoval Slovensku v zahranici. Vsade  ho  vychvaloval,  ako je  u nas  dobre.  Pochvaloval si spolupracu  s  Ficom . Len  ten Kalinak  ho  neuposluchol.,  ked  uniesol  Vietnamca. Vsak  mu  aj riadne  dohovoril,  aby  si daval  vacsi  pozor,  ked  nabuduce  bude niekoho  unasat. Ako moze  niekto  o Kiskovi tolko spinavost  hovorit  a napisat.

A Remisova  je stale  ticho, zanovito mlci .Tato superbojovnicka ,ktora  vidi  korupciu, podvody a zlodejinu  hlavne  v Smere,  by  uz  u Matovicova  zvolavala  jednu  tlacovku  za druhou.  Smrad vo vlastnom chlieve jej  nevadi . Aj  yperitove  denniky  su  ticho.  Ziadny  clanok,  ani zmienka  o Kiskovi  a jeho  podvode  Tak ako za socializmu  su tito  novinari ticho,  Vsak   je  to nas  clovek.

A Kiska nadalej  klame. Ked  vysla kauza  na svetlo  bozie,  Kiska  vyhlasil, ze o predaji  pozemku  sa  dozvedel  z  inzeratu , uverejneneho  v denniku  Novy  Cas.  Aj  toto  je Kiskovo  klamstvo. Ved,  ktory  zlodej  by  ukradol  tovar a jeho predaj  by  inzeroval  v novinach?  A keby  Kiska hned  aj mal  pravdu,  ze  cital  inzerat,  bol jedinym  zaujemcom  o pozemok  za  tak  nizku  cenu ? Pekna  kravina, vsak . Za tu cenu  by  tam  bolo 100 podnikatelov  a  cena  by  isla minimalne  desatnasobne  hore. Takze  Kiska  klame na celej  ciare, dobre  vedel,  ze  pozemok je ukradnuty  a komu  patri  Videonahravky to  jasne  dokazuju A to sa  este  citi  byt  obetou  a  bol  poskodeny !!! No  sama  spina , hnus  a moralne  bahno  Ide  len o to,  do  akej miery  bol Kiska  sucastou  tejto zlocinneckej  skupiny  a ci aj ostatne  pozemky kupil  tymto  sposobom.Je  to   vsak vecou  policie  a prokuratury .

Nakoniec  mala  poznamka.  Preco  nebol  Kiska doteraz  obvineny  v kauze  nadmerneho  odpoctu DPH  ?   Co  robi  policia  a prokuratura  ?

Pani  prezidentka  C  A  P  U  T  O   V   A,    by  sa mala informovat   u generalneho  prokuatora  Cizmara   a  prezidenta  Policajneho zboru  Lucanskeho,  preco  sa v tejto veci  nekona,  tak ako v  pripade  Trnku.  Vsak  nam  slubila  boj  proti zlu. 

 

Boh   ochranuj     Slovensko    a     prezidentku    SR  !!!

 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170178x
Priemerná čítanosť článkov: 6303x

Autor blogu

Kategórie