Založ si blog

Dvaja reprezentanti Slovenskej republiky

Prvy reprezentant SR  je vynikajuci  sportovec,ktory dosiahol vo  svojej discipline  vyse sto etapovych  vitazstiev  po celom svete,  je niekolkonasobnym  vitazom Zeleneho  tricka  naTour de  France, stal sai trojnasobnym majstrom sveta. Pri kazdom vitazstve drzal v rukach statnu zastavu  Slovenskej republiky. Jeho obrovska popularita a charisma,mali za nasledok, ze ludia na celom svete sa dozvedeli, kde sa vlastne to Slovensko nachadza. Toto vsetko dokazal nielen svojim talentom, ale aj pracovitostou, huzevnatostou, vytrvalostou a cielavedomostou.. Ako uz viete,    pisem o Petrovi Saganovi. Takto sa ma reprezentovat vlast,  Slovensko. Aj mnoho  dalsich sportovcov vynikajuco reprezentovalo Slovensko, ako  napr. Vlhova, Kuzminoa, Hamsik a mnoho dalsich aj z inych oblasti splocenskeho zivota,  ci  uz to boil vedci alebo umelci.

Druhym reprezentantom je Andrej  K I S K A. ,byvaly president SR.  Pan Kiska mal vytvorene vsetky podmienky na dostojnu reprezentaciu Slovenska doma I v zahranici. Avsak stal sa pravy  opak. Na vsetkych zahranicnych navstevach kritizoval Vladu SR a nikdy ju nechvalil  za znizenie  nezamestnanosti,  zvysenie minimalnej mzdy, socialne balicky,  prilev zahranicnch investov, odstranenie narodnostneho napatia  a pod. O Slovensku sa vyjadroval ako keby ani nebol slovenskym prezidentom.Ani jeden z doterajsich prezidentov  sa takto negative o Slovensku nevyjadroval.

A potom vysla na bozie svetlo  kauza kradeze pozemku  Dr. Franza. Kiska klamal obcanom Slovensku, ze pozemok riadne kupil. Nasledne sa zistilo jeho  uzke prepojenie na popradsku pozemkovu  mafiu. Cela kradez pozemku bola vopred naplanovana s pouzitim bieleho  kona,  tak ako to robia mafiani. Svoj primitizmus a  naivne klamstva dokazal pri obhajobe  na sude. A opat klamal obcanov. Slovensku.  A nepovazoval  za potrebne  ani sai ospravedlnit za tieto krive  vypovede Dr. Franzovi a ani obcanom SR.

Ale najvacsia pohroma na Kisku  este len   mala prist. Nasiel sa  totiz jeden statocny obcan, ktory sice anonymne oznamil, ze Kiskova spolocnost si neopravnene   uplatnuje DPH vo vyske 150 000 Eur. Kiska ,  miesto toho,  any stiahol schvost, oznacil Slovensku republiku za mafiansky stat. Ani jeden taliansky prezident nenazval Taliansko  mafianskym  statom. Ale prezidet Kuala vlastny stat ano. Urazil vsetkych obcanov SR. Zrejme toto nebol Kiskov prvy  podvod s DPH. Kiska prejavil ucinnu  lutost , doplatil pozadovanu  sumu  Danovemu uradu  ani nemusel zaplatit   penale  z  omeskanej platby.  Mimochodom mne Financna sprava vyrubila penale vo vyske 232Eur po siestich rokoch za oneskorenu platbui, Tiez som prejavil  uprimnu lutost a ziadal o odpustenie tejto platby. Samozrejme ziadost mi bola zamietnuta. Chcel by som vsak vediet,  preco nebol doteraz zo zlocinu danoveho  podvodu obvineny. Ci sa  caka na premlcaciu dobu?Preco nekona policia a specialty prokurator. Preco oznamovatel tohto Kiskovho podvodu zostal v anonymite? Nato je iba  jedna odpoved: boji sa o zivot. Dufam, ze sa to raz dozvieme a dostane najvyssie state vyznamenanie za obciansku  statocnost.

Dalsim dokazom Kiskovej laske k Slovensku je zneuzivanie statneho lietadla na sukromne ucely, Ked mu  MV SR zaslalo fakturu za jeho  sukromne lety, opat obvinoval vladu a premiera FICA z pomsty. Myslim, ze doteraz ta faktura nebola zaplatena. Ak nebola,  MV SR je povinne zo zakona  o Sprave cudzieho majetku tuto  ciastku sudnou cestou vymahat,bez ohladu na to,  aky minister je vo funkci.V sedemdesiatych rokoch bol vo funkcii ministra obrany USA isty general, meno  si uz  nepamatam, postal vojenskym dopravnym lietadlom z Washington do Camp David manzeku na dovolenku. Bol z toho v tlaci velky skandal. Co urobil minister?  Zaplatil za let a odstuplil z funkcie. Toto  Slovensku  vsak nehrozi.

Dalsiu velku prilezitost dostal Kiska na ociernovanie Slovensku v kauze tzv. Unosu  Vietnamca, s velkou podporou protislovenskej tlace. Jedna tlacovka striedala druhu, a Slovensko opat oznacil za mafiansky stat  na vladnej urovni,  kde priamo minister riadi unosy. A to bez akychkolvek dokazov. Ked tato bublina splasla,  opat sa obcania  a ani  vlada nedockali od Kisku ziadne  ospravedlnenie.

Totiz obcania Slovenska su  mu  u k r a d n u t I.

No a najvacsia prilezitost na dehonestaciu Slovenska mu prisla uplne   necakane,  vcase jeho rodinnej lyzovacky v Alpach. Vrazda novinara Kuciaka a Kusnirovej. Kiska este dva dni spokojne lyzoval, kym mu doslo, co sa vlastne stalo. To uz Matovic  mal asi  piatu tlacovku  a tzv.Slusni  ludia organizovali prve demonstracie  po celom Slovensku .A opat aj vrazdu dvoch  mladych ludi vyuzil na svoj  osobny ciel:likvidacia  demokraticky  zvolenej  vlady  Fica  SMERu  .Poziadavky demonstrujucich sa neustale zvysovali a uz nemali pietny charakter ale politicky.Kiska miesto upokojenia situacie nadalej podporoval a podnecoval  demonstrantov  k nepokojom  az sa  mu podarilo odvolat premiera  Fica. Nastala takmer totalna destrukcia statu. Predcasne volby  sa mu vsak nepodarilo dosiahnut. A to vsetko robil pre svoje zaujmy  a nie pre dobro Slovenska .Reputacia Slovenska a jeho obcania,  Kisku vobec nezaujimaju. 

 

Sudny clovek, by si myslel, ze Kiska sa stiahne z  verejneho  zivota. Neposluchol dobru radu skuseneho cloveka sudcu Radacovskeho, ktory  mu odporucil vystahovanie do USA alebo Izraela. Len  nechapem, preco mu  odporucil take  bohate krajiny. Daleko vhodnejsi by bol  pre neho Juzny alebo Severny  pol. Tam  by aspon  nemohol okradat spolubcanov  o pozemky, klamat,  podvadzat  a neopravnene si uplatnovat DPH.

Ale Kiska nema ziadnu sebarefleksiu. Slovensko  vo svojej historii este  nemalo  takeho slabeho prezidenta, navyse  spajaneho tolkymi skandalmi. Vsetci doterajsl prezidenti hajili zaujmy Slovenska,  ale  Kiska ho  len kritizoval a hanil.

Kedze  Kiska  si  nevzal dobre  mienenu radu pana  Radacovskeho  k srdcu, ale zalozil  si  politicku stranu farizejskym nazvom „Za ludi“.Skor by sa ziadal  vystiznejsi nazov ako nape. „Za povodnikov a zlodejov“, alebo  „Za lividaciu samostatneho Slovenska“. Moji cesky priatelia  sa ma  uz davnejsie  pytali cit. Hele, Dandy, kdoto je ten vas  Kiska? To je Madar nebo Nemec,  kdyz takhle mluvy o vasi  zemy. Dit je to vul.  Koniec citatu.

Kladol som si otazku, preco si  Kiska vlastne zalozil sukromnu  politicku  stranu. Vsak  je dostatocne bohaty,  ma  peknu  rodinu,  dokonca aj priatelov. Moze si pokojne uzivat zivot, pripadne  podnikat.Tak preco? Nakoniec som na to prisiel! Jeho  ciel, ktory  sa mu nepodaril dosiahnut ako  prezidentovi  a chce  ho  dosiahnut  ako predseda vlady.  A to je  likvidacia samostatnosti Slovenska.

 

Vo  futbale  pocas  zimnej prestavky  bol  cas na prestupy hracov  z klubu do klubu. Lietali  pritom miliony  Eur. U nas je to zase  tak  s politikmi. Zakladaju  sa  nove strany, niektori  su  zo stran vyhodeni a prestupia do inych stran  dufajuc, ze  sa  im  ujde  vacsi a hlavne  bohatsi  kus  kolaca  U nas  najvacsim politickym prestupom, bol prestup Veroniky Remisovej z klubu OLANO  do  klubu Za KISKU  Tento  prestup  sa  da porovnat  s prestupom  Ronald’s z  Realu  Madrid  do Juventusu. Bol  to najdrahsi  prestup za  posledne  roky.. Cenu za tento  prestup  si  uz nepamatam no bolo to niekolko milionov Eur. Veronika Remisova  je velka  bojovnicka  proti  korupcii,  uplatkarstvu, mafii  kriminalnym zivlom machinaciam s pozemkami  vie  kto  okradol stat na DPH,  kto  si nezakupil letenku  Takze som velmi zvedavy  kolko  milionov Eur dostala za tento prestup. Ja  osobne  odhadjem, ze dostala

 

od majitela sukromnej strany  Kisku  od 5 az  10  mil. Eur., bez DPH. Dovolujem si zaroven  upozornit  pani Remisovu,ze uvedena ciastka je zdanitelna. Dalsou  „posilou“je Juajj Seliga, ktory  je  pouzitelny iba  pre tieto volby .jeho  cena je preto  nizka,cca do 30  tis.Eur. Ostatni  clenovia su ballast, su  hodni iba kalorickeho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170101x
Priemerná čítanosť článkov: 6300x

Autor blogu

Kategórie