Založ si blog

Drogy a Truban

USA vydavaju miliardy dolarov na booze proti  drogam.  Pritom  pomahaju  aj  ostatnym  statom  v regione,ako  Mexico, staty Strednej Ameriky  a  hlavne  Kolumbia. Pomahaju materialne, financne ,personalne a  logisticky. Europske staty v tomto boji  tiez nezaostavaju,  vratane Slovenskej republiky. Kolko penazi  vydava  Vlada SR na boj  proti  drogam nepoznam,  ale  viem, ze  su ohromne  ciastky. Drogy sekundarne sposobuju obrovske skody v rozvratenych rodinach,  liecbe  drogovozavislych  a ich zvysenej kriminalite  a zvysuju  pocty  nezamestnanych.

Pana  Trubana aom zaregistroval,  ked  na nejakej tlacovke  vyhlasil,  ze  bude  premierom Slovenskej  republiky. Ked  som to pocul,  prve , co  ma  napadlo,  ze  ten chlap je na drogach. Ale potom som si pomyslel, vsak je  mlady  a ambiciozny,  tak  nech. Ale potom televizie odvysielali  video s jeho  propagaciou  drog ,   ich skvely  ucinok na jeho  myslenie a  vynikajuce  napady,  ktore  dostava pod ich vplyvom, resp.,ked  je zdrogovany. Skvela propagacia drog Urcite  pan Truban  dostal tisicky  dakovnych listov od narkomanov, od  ich rodicov, manzeliek  a deticiek. Osobitne podakovanie mu zrejme  zaslali aj  lekari  a  sestry  z ustavov pre drogovo  zavislych. A takmer som  zabudol  na obyvatelov  bratislavskeho  Pentagonu a Policajneho zboru. Myslim , ze v kratkom case moze buduci  premier  pan  Truban ocakavat  pozvanku od prezidenta USA Trumpa, ktory  ho zrejme  poziada  o prednaskove turne  po  celych  USA.

Turban priznal  iba „vyskum drog“  marihuany  a LSD. Nepoval vsak celu  pravdu. Ako spravny vyskumnik,  musel  vyskusat aj pervitiin,  hasis  a kokain. S  vysledkami  svojho vyskumu sa urcite  podelil so svojimi  priatelmi a znamymi. Takze Truban sa dopustil  niekolkych trestnych cinov: Neoznamil  pachatela trestnej  cinnosti /predajca  drog/, predaval drogy  /dilerstvo / a propagacia  a  sirenie toxikomanie. Vedome  sa dopustal  trestnej  cinnost. Nevadia  mu ani  mrtvoly  predavkovanych  narkomanov. A takyto clovek  chce byt  premierom SR!

B o h    o ch r a  n  u  j     S l o v e n s  k  o !!!

 

Dalej  chcem  poukazat  na fasisticke spravanie Trubana  a  jeho  privrzencov   pri zhromazeni  obcanov  kotlebovej stranu v Trnave  a  Levoci. V  Levoci  v sucinnosti so sukromnou  Kiskovou  stranou  toto  progresivne hnutie pozvazalo  Romov  z okolitych osad , dokonca  znemoznilo  konanie zhromazdenia  obcanov,  privrzencov Kotlebovej strany,riadne  povoleneho. Zhromazdenie  sa nakoniec nekonalo, lebo slobodni obcania sa bali  o zdravie  a zivot. Presne  takto zacinal  Hitler  v dvadsiatich  rokoch, ked  na mitingy komunistov zvazal svojich fasistov.  A tam tiekla  krv  a boil aj mrtvoly .V Trnave  prisli trubanovci  na cele  so svojim vodcom  Trubanom, provokovali zhromazdenych obcanov, dokonca lietali  aj  kamene .Tak  to chce  Kiska s Trubanom , any na Slovensku tiekla krv?

Vsetci  obcania SR maju pravo  slobodne  sa zhromazdovat,  Pravo  zhromazdovat sa im garantuje  Ustava SR. Je to zakladny  zakon  demokratickej  spolocnosti.

Nazdavam  sa, ze  tymto  fasistickym  konanim panov Kisku  a  Trubana , by sa mala  zaoberat  policia a Generalny  prokurator SR. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170141x
Priemerná čítanosť článkov: 6302x

Autor blogu

Kategórie