Založ si blog

R . S U L I K a jeho priatel M. K O C N E R

 

Panovi   Sulikovi zrejme  nevadilo, ze  M. Kocner,   bol  na tzv.  mafianskych  zoznamoch, napriek tomu  ho  ako  predseda  parlamentu,  pravidelne  navstevoval  v jeho  vile.   Sulik zverejnil  iba  to, ze  riesili  otazku,kto ma byt generalnym prokuratorom SR.  To, ze  Sulik  na ranajkach  bol u Kocnera az  trinast krat , verejnosti zatajil. Na ranajky  sa pozyvaju  iba  skutocni  a dobri  priatelia. A  kolkokrat boli  spolu  na obede?  A co  tolko  riesili? No odpovede  su jasne .Kocner  cez Sulika riadil celu SaS!  Ako a  za  co maju   poslanci za SaS  v parlamente hlasovat.  A  ako maju poslanci SaS  hlasovat  pri  vysloveni nedovery  Radicovej  vlade!  To  nie Sulik,  ale Kocner  povalil  Radicovu!  Sulik  tancoval, ako  Kocner  piskal .Mafia sa  tak  dostala cez  Sulika  do parlamentu  a do  vlady  SR!   Taky  blizky  vztah  ku  Kocnerovi, aky  mal  Sulik,  nemal  ani jeden politik!   Tieto  styky  s Kocnerom  neuveritelne zlahcuje  a doteraz z nich  nevyvodil  politicku  zodpovednost

Sulik totalne  zlyhal aj ako  ekonom. Mal  zaruceny recept na riesenie  greckej  krizy a to vyhlasenie  bankrotu  Grecka. Bol  najvacsim  expertom  na grecku  krizu,  mudrejsim ako  vsetci ekonomovia EU.Takto sa odborne  zhovadit  dokaze  len  malokto .Je velky  rozdiel  medzi bankrotom statu  a bankrotom  jednotliva. Evidentne  nechape  ekonomiku  kapitalistickeho ekonomickeho systemu. Hrdo  sa hlasi  ako spoluautor  reformy danoveho  systemu,  rovnej 19  percentnej dane  z prijmu  pre vsetkych. Dosledok : chudobni  sa stali  chudobnejsi,  bohati sa stali  este  bohatsimi .Pan  Sulik  tuto  reformu  presadzoval v zaujme oligarchov  a nie  v zaujme  pracujucich. Tomu  sa hovori  ekonomicky diletantizmus. Dalsim  dokazom  Sulikovej  ekonomickej  neshopnosti  a hluposti,  bolo  jeho posobenie  vo  funkcii  riaditela v bratislavskej  spolocnosti OLO, ktoru  priviedol  takmer ku  krachu  a  nakoniec  bol z nej  vyhodeny.

Velmi  ma  zaujal volebny program SaS, napisany   na  370 stranach  Ale  este  viac  ma  zaujal  pocet  „opatreni“   na zlepsenie  zivota  na Slovensku. Je  to cislo  1144. Preco  tych  opatreni  nie je 1150, alebo 1100??? Lebo  cislo  1144 je zakodovany  fasisticky  symbol!  Ak  k cislu  1144 sa pripocita   cislo  44, co  je  dalsie  zakodovane fasistike  cislo, /znamena jednotky  SS/, dostaneme cislo  1188!!!!A to  uz  vsetci na Slovensku vieme,  ze  je to fasistcky  symbol.  Pan Sulika,  je to nahoda?  Tymito  jasnymi  fasistickymi  symbolmi,  by  sa  mala  zaoberat  Specialna prokuratura!

Ked  pojdeme trochu  do  minulosti, tak zistime, ze byvaly minister  obrany  Galko, nechal,bez sudneho prikazu,  nezakonne odpocuvat  telefony a sledovat obcanov  SR. Toto robili  len fasisti v Nemecku a komunisti  u nas.Galko v sucinnosti  so Sulikom, porusili najvacsi  Ustavny zakon SR o slobode  obcanov a ich  prav Za tento zavazny  zlocin  neboli vobec  obzalovany . A Radicova Galka   len  odvolala  z  funkcie  ministra, nepodala trestne  oznamenie  a GR SR tiez nekonala.. Aj  toto  je len  nahoda?

V roku 1916  strana  pod vedenim Sulika,  poslanca  Rajtara  zneuzila  F. Rybanica,  zamestnanca  Tatrabanky  na  prezeranie  bankovych  uctov  niekolkych  obcanov.  A opat  bez sudneho  prikazu! Aj v tomto pripade doslo k poruseniu  zakladnych prav  a slobod  obcanov. Doslo I k trestnemu  cinu porusenia  bankoveho  tajomstva., spachaneho  ako organizovanej  skupiny V pravnom state  by tito traja  boli  uz  davno  obvineni . Tuto fasisticku  metodu  prevzali  aj komunisti.  Aj  toto je len  nahoda, p Sulik?

Tych  nahod je akosi  privela .Sulik  vyrastal v  Bavorsku, liahni  nemeckeho  fasizmu,kde aj teraz  je silne neonacisticke hnutie. Ak  sa zo skratky  SaS  vynecha   pismeno „a“ , ostane  nazov  skratky  SS!

Ze by aj  toto  bola  nahoda?

 

K T O     S  T  E.     V  L  A   S    T   N   E,      P   A    N           S     U     L     I     K    ?                    S   T   E           F      A      S      I     S        T      A      ?

 

 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170187x
Priemerná čítanosť článkov: 6303x

Autor blogu

Kategórie