Založ si blog

VAROVANIE M A T O V I C A pred S U L I K O M

Pan Matovic  pozna  Sulika  ovela  lepsie ako  ja. Napriek  tomu,  dovolim si  ho  varovat,  pred  Sulikovymi  odbornymi  schopnostami  ako  ekonoma, Sulik  sa  pasuje  za megaekonoma  a priam prahne  po. funkcii  ministra  financii,  hoci  tato  funkcia  prinalezi  hnutiu OLaNO  To  by  len  bola  vos  v kozuchu! Sulikova  kariera  ekonoma  zacala  studiom  chemie  na nejakej  univerzite  v Nemecku, z ktorej  ho  vyhodili,  takze  zacal  tam studovat  ekonomiu .Aj studium  ekonomie  nedokoncil  Opat  ho  vyhodili.Az konecne  v r. 2003 konecne  ziskal  ekonomicke  vzdelanie  v Bratislave. Schopnosti ekonoma prejavil  ako riaditel  spolocnosti  OLO   Bratislava,  z ktorej musel   po dvoch  rokoch  odist,  pre zle  hospodarske  vysledky. Ale jeho  hviezdna  chvila  megaekonoma  prisla  v roku  2011, ked  presviecal  vsetkych  ekonomov  EU,ze Grecko  treba  nechat  zbankrotovat!  To  moze  povedat  iba ekonomicky  nedouk Ale  to  este  od Sulika nebolo  vsetko. V roku 2011 nechal,  v sucinnosti  so svojim  dovernym  priatelom  K OC N E R O  M,  padnut   Radicovej vladu,  co  vsak  bolo pre Slovensko   na druhej strane  velke  stastie.  Padnut vlastnu  vladu  vsak dokaze  len skutocny  idiot.

Dna  12.3.2020.  zvolal  Sulik  tlacovku. Hned  v uvode  tlacovky  vysvetloval  telefonat  s panom Igorom Mauksom , sefom  ZORNICE v .Banovciach, ktora  sije  ruska. Den  predtym  p. Mauks  vyhlasil, ze  Sulik  mu telefonoval,  aby ruska   nepredaval  statu.  Ale  hned  na druhy  den, p. Mauks  dementoval  vlastne  slova,  ktore  povedal den  predtym. Vraj  islo  o nedorozumenie . Preco  to  p. Mauks  urobil?  Sulik  chcel predovsetkym  zdiskretizovat  Pellegriniho,  ze  stat  nema  ruska  a nasledne  ruska  by  sa predali  statu cez  firmu  blizku  Sulikovi,  samozrejme predrazene. Tomu  sa hovori  biznis.  A Mauks  dostal  od Sulika  prislub  statnych  zakazok. Takto  klame  Sulik  v  priamom  prenose. 

Na uvedenej  tlacovke totalne  skritizoval Pellegriniho  krizovy  stab,  hoci  v nom  pracuju  najlepsi  odbornici  v uvedej  problematike, akych  Slovensko  ma!   Sulik,  ako vysloveny  odbornik  na  koronavirus,  musi  po nastupe  do vlady  vytvorit novy  stab  na cele  s jeho  stranickym kolegom  Drobom, ktory   ako predseda VUC  spanikaril po  nevolnosti  jednej predavacky  a nechal   bezdovodne   uzavriet  celu trznicu  na  Mileticovej ulici v Bratislave   az  na pat  dni !!Skody,  ktore  Droba svojim  neodbornym  konanim  stankarom  napachal, dufam  , ze uhradi  z vlastneho  vrecka.

Sulik  ktory  sa na tlacovke uz  citil  ako minister  financii, zovialne  rozdaval  rozumy  na vsetky  strany. Uz  rokoval  s hoteliermi  o nahrade  skod sposobenych koronavirusom,  aby  nezbankrotovali. Vlada  sa  o  nich postara , teda. Sulik  Ale o odskodneni  desattisicoch drobnych zivnostnikoch nic  nehovori. Drobni  predavaci, remeselnici, kadernici, krcmari, fitnescentra o ostatne  samostatne  zarobkove  osoby,  budu  mat  problem  prezit,  navyse  musia  platit  odvody,  ci maju  prijem  alebo  nie. Tito  obycajni  ludia  vsak  superekonoma  nezaujimaju  Hotelieri vsak ano . To si zrejme  tento rok nekupia  nove  BMV,  nebudu  mat  na rodinne dovolenky  na Maledivach, tak ich treba   odskodnit .

SULIK   uz nechal  padnut  jednu  vladu a  Matovic, ked si neda  pozor  bude  druhy.  Len ten  Kocner  Sulikovi  tak velmi chyba,  hlavne tie dobre  ranajky .

 

Takze  Matovic  si musi  davat  velky  pozor  na  Sulika,  pretoze  vsi  z kozucha sa tazko  likviduju. 

 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170234x
Priemerná čítanosť článkov: 6305x

Autor blogu

Kategórie