Založ si blog

Konečne, už je tu mafia

Tak,  konecne  uz mame  mafiansky  stat. Ten Kiska  predsa  mal  len  pravdu, ze  Slovensko  je  mafianskym  statom  predtym  sme  mali  nejaku  imaginarnu  smeracku  mafiu,  bez  konkretnych  mien  alebo  organizovanych  zlocineckych  skupin.  Dnes  tu mame  konkretne  mena  tychto   mafianov, ktori  si transparentne  podelili  vsetky najvacsie  funkcie  v state s pozehnanim  pani  prezidentky.

Igor  M a t o v I c,  predseda  vlady, –  Matovic   nie  je sice  mafian  ale iba zlocinec. Je  danovy  podvodnik,  umyselne  sa dopustil  trestneho cinu  neodvedenia  a kratenia  dane  a odvodov.  Jeho  machinacie  s predajom  a spatnou  kupou  svojej  firmy , strata danovych dokladov  a ich opatovne  najdenie,  len potvrdzuju  Matovicov  danovy  podvod  velkeho  financneho  podvodu.  Navyse  to silne  smrdi  korumpovanim  danovych  uradnikov. Udajne  je to  uz vsetko  premlcane.  Ale  zlocin  sa stale!!! 

 

Boris  K o l l a r,  predseda  NR SR,  za socializmu predaval  zmrzlinu,  cukrovu  vatu,  pocitace,  veksloval,  nemal  zamestnanie  a ani nechodil do skoly.                                                                            Podla  vlastnych  slov  uz vtedy  mal styri  miliony  Kcs,  samozrejme  z trestnej  cinnosti. Po revolucii  pokracoval  v trestnej  cinnosti.pohybobal sa v mafianskych kruhoch. Bol blizkym  priatelom Steinhubela, v  tom  case znamym  bratislavskym  mafianom, vyrastali  vsak na jednom  dvore. Na jednom dvore vyrastal  aj s pitovcami,  so vsetkymi  bratislavskymi  mafianmi  Bol to velky  dvor, asi Firsnal. Je blizkym priatelom  aj Kocnera,   s ktorym tiez  robil „biznis „.Pasovanie heroinu,  holandske  drazby,  legalizacia  spinavych  penazi z trestnej cinnosti.  To je Boris  Kollar. Dnes  vazeny  podnikatel. Ziadny  mafian.

,

Richard   S u l I K,  podpredseda  vlady,  spolupracovnik  a blizky  priatel  K o c n e r a.   S Kocnerom sa priatelil napriek  tomu,  ze  Kocner bol                                                                                         v zozname  tzv.   Mafianskych zoznamoch.  Sulik  velmi  dobre  vedel,  kto  je Kocner  a aj tak s  nim  konzultoval  dolezite  statne  zalezitosti,  ako  volba  generalneho  prokuratora, alebo  pad Radicovej  vlady. Bol  ustrednou  postavou  kupovania hlasov poslancov,  tzv. Sasanka  Sulik  je majster  v hadzani  polien pod  nohy  inym, znevazovanim  prace  druhych  /vid. Pellegriniho  krizovy  stab/.Sulik   evidentne  je prepojeny  na mafianske  kruhy.  

 

Veronika   R e m I S o v a,  ministerka,  babkoherecka, bez  naleziteho vzdelania,  z  babkoherecky  sa  stale len  babka  mafiana a danoveho                                                                                           podvodnika  K I S K  U.   Kiska,  ktory momentalne ma  problemy  so srdcom ,   teraz   vyckava  v uzadi . Kazdy  by  mal  arytmiu  srdca,  pri  pomysleni, ze  bude  v jednej  cele  s Bastrnakom  za  danove  podvody. A to Kisku  caka  este  obvinenie  z clenstva organizovanej zlocineckej  skupiny.   Kedze  Remisova  vie   o zlocinoch  Kisku  a kryje ich,  sa stala  sucastou   organizovaneho  zlocinu .

 

Matovic,  tolko  vykrikoval  o mafianoch  v  Smere,   az  sa nakoniec  sam stal   historicky  prvym  premierom  mafianskej  vlady  na Slovensku.                  A to  este  nevieme,  kolko  ministrov,  statnych  tajomnikov  a poslancov  ma  prepojenia na mafiu 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170100x
Priemerná čítanosť článkov: 6300x

Autor blogu

Kategórie