Založ si blog

Nechcený premiér Matovič

Vysledky  volieb 2020  dopadli tak,  ako podla  povodneho  scenara  dopadnut  nemali . Podla  scenara  yperitovych  dennikov  a ich novinarov, volby  mali  vyhrat  strany Progresivci na cele  s Trubanom a Kiskova sukromna strana  s klamlivym  nazvom  ze vraj  Za ludi.. Ostatne  strany  ako Sulikova SS,  KDH  a  Kollarova mafianska  strana Sme  rodina, mali  sa dostat  do parlamentu  a robit  akusi  stafaz  Samozrejme,  cielom  bolo  rozbit  vladnu  koaliciu  predovsetkym  Smer a   SNS. A predvolebna  kampan  v novinach  sa mohla  zacat.

Yperitovi novinari  zacali  masivnu  kampan  proti  Smeru,  Dankovi  a Kotlebovi,  Kampan  prakticky  trvala od augusta   prakticky  az do volieb. Zaroven  sa velebila  Trubanova liberalna  politika  mladych  a novych  ludi. Kiskova  sukromna  strana ziskala  Remisovu, ktora  sa zmenila  na  poslusnu  sluzku,  na bagatelizovanie  Kiskovej  kriminalnej  cinnosti  Aj yperitovi novinari  podporovali  Kisku,  pisali  len  o spinavej  kampani  Smeru  voci  bezuhonnemu  Kiskovi. Danka  vlacili  po  novinach, ci jeho  rigorozna  praca  je plagiat  alebo  nie  je. Pritom desiatky,  diplomoviek,  rigoroznych  prac v roznych  profesiach,  vratane  novinarov  su  plagiaty. Kotleba  bol oznaceny  za  fasistu  ako aj  vsetci  jeho volici. Dennodenne  slovo  fasisti  bolo  na titulkoch  novin,  ako keby  tu bol fasizmus. Aj stupidne  otazky  sefom  stran  cit „pojdete do  koalicie  s Kotlebom? “ Odpoved  „S  fasistami  nikdy“ V  tom  case   mal  Truban  15 percent,  Kiska  12 percent  Smer  20 percent Kotleba 13, Danko  7 OLANO  sa plantalo   na hranici  zvolitelnosti.

Zlom  nastal , ked  sa objavilo  Trubanove  video  s propagaciou  drog  Truban  zacal  pomaly  klesat,   Matovic  pomaly  stupat.Potomsa objavil  zaznam  SMS  Glvaca  so Zsuzsovou Novinari  dotlacili  Glvaca  k odstupeniu. To,  ze  Sulik  mal  osobne  priatelske  vztahy s Kocnerom, to tymto  yperitakom  nevadilo. Neskor Matovic  angazoval  profesialneho  sasa  Procka,  hned  zacali Matovicovi  stupat  preferencie.,  Truban  nadalej  klesat.  Ale  najvacsi  zlom  nastal, ked sa  objavili  videa  s Kiskom  o predaji  Francovho  pozemku. Novinarsky  scenar  sa  im  zacal  rozplyvat. Ale to nebolo  vsetko. Poslednu  rain Trubanovi  zasadil  Beblavy,  ked saskoval  v noci  v Parlamente. Truban  sa  vobec  do parlamentu nedostal  a Kiska  len tak  tak,  proste  hotove  fiasko.

Ale  najgenialnejsi  tah  sa podaril  Matovicovi,  ked  zverejnil  akusi anketu  s nesplnenitelnymi  slubmi. Tym  prekonal  aj doteraz  najvacsieho klamara  Dzurindu. Som  len  zvedavy,  ci sa tento jeho klamstva  objavia  aj v Programovom  vyhlaseni  vlady.

Nakoniec Matovic vyhral volby. Vitazstvo prekvapilo  aj  jeho samotneho  personalne nepripraveneho  na vladnutie.

 

Yteritovym  novinarom  sa  scenar  nepodaril , Matovica  za premiera  nechceli 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170170x
Priemerná čítanosť článkov: 6303x

Autor blogu

Kategórie