Založ si blog

Predam volebny program

Kedze  sa dalsie  parlamentne  volby  nezadrzatelne  blizia, ponukam na predaj   u n I v e r z a l n y volebny  program, hodiaci  sa  pre vsetky  polticke  strany,hnutia  a rozne koalicie.  Tento  Volebny  program /dalej  len  VP/ ,  ma  niekolko   vyhod.  Predovsetkym  oslovuje  vsetkych  obyvatelov  Slovenska,  bez  ohladu  na  ekonomicku  a  socialnu  strukturu  obyvatelov,  narodnosti,  nabozenstva alebo  sexualnej  orientacie. Velkou vyhodou  je aj  to,  ze  sa da  pouzit  I  v dalsich  nasledujucich  parlamentnych  volbach,  v  com  spociva  jeho  univerzalnost. VP  garantuje  55 – 60 percentnu  uspesnost  vo volbach. Predaj  sa uskutocni  vo verejnej  drazbe  a bude  predany  iba jednemu  zaujemcovi  a bude  patentovany.

Pre informaciu  vyberam  niekolko bodov  z mojho  VP:

 

a/ desatnasobne  zvysenie  platov  platov pre vsetkych zamestnancov 

b/ desatnasobne  zvysenie  vsetkych  druhov dochodkov         

c/  kazdy  dochodca  dostane  rocne   3 000  Eur  na rekreaciu  doma, alebo v zahranici   

d/  vsetci  bezdomovci  dostanu  pridelene  obecne  byty     

e/  vsetky  romske  osady  sa   zlikviduju,  miesto nich  sa postavia  pre vsetkych  murovane  domy,  cesty,  vodovod  a kanalizacia,  skolky, skoly,  zdravotne  strediska,  odstrani sa nezamestnanost  v osadach.  Celkove  sa  na Slovensku  postavi 200 000 bytov. 

f/ obce, v ramci  starostlivosti  o obcanov,  vybuduju  verejne  domy,   cim  sa  zvysi  zamestnanost  zenskej populacie,  odbura sa zbytocne  cestovanie  za pracou  do zahranicia. Cast  objektu  musi  byt  vyhradena pre  homosexualne a lesbicke  pary. Seniori  budu  mat  zlavy,  podla veku,  nad  80 rokov budu sluzby  zdarma Objekty  budu  prevadzkovane bez  pasakov. V kazdom meate sa zriadia masazne  salony  pre seniorov  s thajskymi maserkami .Samozrejme  budu  pre seniorov  bezplatne. 

g/ predaj  drog  bude  povoleny  len v potravinach,  zelevoci  a lekarnach. Marihuanu si  moze  obyvatelstvo dopestovat  samo. Stat  zabezpeci  dovoz  kvalitneho kokainu  z Kolumbie,  hasis  z Afganistanu.                      

h/  v oblasti  dopravy  sa vybuduje  cyklotrasa Bratislava  – Kosice,   juzna  autostrada Bratislava  -Kosice  s pokracovanim  na Kyjev. Treba sa pozerat  do  buducnosti, preto  sa zakupia  styri  supravy  japonskych  rychlovlakov.     

i/ v oblasti  obrany  sa nebudu  kupovat  ziadne  predrazene  americke  stihacky.  Miesto  toho  sa zakupi  jedna  lietadlova  lod  strednej triedy  a jedna,   dve  ponorky na jadrovy  pohon.   Vsetko  ekologicke.  Nakup  bude  z prostriedkov NATO.         

j/ oblast  polnohospodarstva  prejde  rozsiahlou restrukturilizaciou.  Budeme  podporovat  chov oviec,  aby sa nestratil  kolorit  slovenskych  strani  a udoli. Kravy a svine  sa budu  chovat  iba  daleko  od dedin,    pretoze  strasne  smrdia Aj tak  maju  stale  nejake  choroby.. Budu  sa  moct  chovat  aj  v skanzenoch,  aby  ziaci  vedeli  ako sa zivili  nasi   predkovia.  Naopak na uvolnenej  pode podporime  vystavbu  golfovych  ihrisk,  roznych  sportovisk a aqaparkov. Vsetko  maso, zeleninu  a ovocie  budeme  dovazat   z vyspelych statov  EU.  Tym  Slovensko  zaroven  zbavime  smradu. 

k/ skolstvo  prejde zasadnou  zmenou. Letne  prazdniny  budu  trvat  tri  mesiace,  zimne  mesiac. Vysoke  skolstvo prejde tiez  zmenami. Napriklad,  zvysi sa pocet studentov  politologie,  sociologie, herectva  tak,  aby  kazda  obec  nad 500 obyvatelov  mala vlastneho politologa a sociologa.  Obce nad 1000  obyvatelov,  budu  mat  vlastne  divadelne a tanecne  subory.  Naopak,  pocty  studentov mediciny sa znizia o 50 percent. Aj tak  po  skonceni  skoly  idu  pracovat  do kapitalistickej  cudziny.

l/  Ministerstvo  kultury  bude  zrusene,  podla  vzoru  USA,  kde  tiez  nemaju  ministerstvo. 

m/  oblast  zdravotnictva –   postavime  5  nemocnic  rocne.  Do  tej  doby  pacienti  budu na osetrenie  letecky  prevazani  do Svajciarska,  pripadne  do Rakuska.

n/  reforma  justicie,  najma  trestny  zakonnik  sa bude  riesit   referendom.  Obcania  sa vyjadria  ci budu  suhlasit  s telesnymi trestami za  korupciu  a podvody  s DPH.  .V navrhu  su  nasledovne tresty: na Slovensku , kedysi  velmi oblubeny  geres,  skripec,   bicovanie , lamanie  v kolese,  pranier. Po vykonani verejnej exekucie  na namesti  miest,   by  sa vzdy  konala  ludova  veselica.  Do uvahy  prichadza tiez  prenajom  nejakeho  Gulagu  v Rusku,  alebo  prenajom  pralesa  vo  Fr. Guayane .

 

Na  vypracovani  Volebneho programu  ako konzultanti  spolupracovali  Ing.Matovicky,  Dr. Karado,  Ing. Parcelli,  Ing. Schulliner, Dr. Vemishova,CSc.

 

 

 

 

l

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170158x
Priemerná čítanosť článkov: 6302x

Autor blogu

Kategórie