Založ si blog

Pan Vallo, V Bratislave je korano virus.

Tymto  oznamujem  panovi  primatorovi  Bratislavy  Vallovi,  ze  v Bratislave   je   koronavirus.  Zda sa,  ze  panovi  primatorovi   to este  nikto  nepovedal  z jeho dobre  platenych  uradnikov  a este  lepsie  platenych  viceprimatorov  a roznych  poradcov. Neviem,  ci  mate  zriadeny  nejaky  krizovy  stab,  v kazdom  pripade  je iba formalny,  jeho pracu   necitit , zrejme  nic  nerobi  Asi  sa spolieha len na UV  Matovica . Ani by  som  nevedel,  ze  nejaky  Magistrat  v Bratislave  existuje,  nebyt  kratkej  spravy,  ze zhanate  ruska  a  ze Vasi  pracovnici  ich marne  zhanaju  a nemozu  ich kupit,  pretoze  su  v strese . Taku  vyhovorku, hodnu  ziacika  prvej  triedy  skoly  na Mokrohajskej,  som davno  nepocul.  Predpokladam,  ze  Magistrat  zamestnava  aj  nejakeho  nacelnika  Civilnej  obrany.  Staci  sa ist  pozriet  do skladov  CO.,  pokial  aj tie nie  su  sprivatizovane,  cize  rozkradnute. Urcite  tam najdete  aj ruska , chloramin.  Pre Vasu  informaciu,  chloramin je chemicka  praskova  latka,  rozpustna vo vode.  Pouziva sa na dezinfekciu  vonkajsich priestorov.

Bratislava  je hlavne  mesto  SR.  Zije  tu takmer pol  miliona  obyvatelov. Ma  najlepsie  plateneho primatora  z hlavnych  miest  Europy.  Pan  Vallo,  prosim, zobudte  sa a zacnite uz konecne  riadit  mesto a   hlavne  konat! Okamzite  zacnite s dezinfekciou  verejnych  priestorov , napr.  Zeleznicne  stanice,  nam. SNP,  podchody  hranicne  priechody,  autobusove  elektrickove  zastavky,  parkoviska,benzinove  pumpy   skratka   vsetky  verejne  priestory,  kde  sa zdruzuje  viac  .ludi.. OLO  ma  dostatok  polievacich  vozidiel,  aby  to zvladlo.    Vsetky  vacsie  obchody  napr. Billa, Tesco,  Kaufland  Lidl  a pod.,  verejne  budovy napr.  Magistrat,   zel.  stanice ,  objekty  policie,  hotely, polikliniky,  televizie,  musia  mat  vstupy  do objektov opatrene  dezinfekcnymi  rohozami .

V  celom  meste  som nevidel  jeden plagat , varujuci  pred  nakazou.  Mesto,  uz davno  malo   byt  oblepene  vystraznymi  a informacnymi  plagatmi  a bilboardmi,  asi   tak,  ako  pri   komunalnych  volbach.  Ani  v informovanosti  obcanov  mesto  nic  nerobi.  A to  je  trestuhodne. 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170174x
Priemerná čítanosť článkov: 6303x

Autor blogu

Kategórie