Založ si blog

Chaoticky Matovic – chaoticka vlada – chaoticky krizovy stab

Premier  Matovic  je  verejnosti  dobre  znamy  ako kritik  vsetkeho  co   nevytvoril on.  Je majster  destrukcie. Ale  vytvorit nieco nove,  to je uz  ine  kafe.  Ako  premier zacal  s ostrou  kritikov Pellegriniho,  ze neskoro reagoval  na virus. V tom  case  na Slovensku  bolo iba 12  obcanov pozitivne  nakazenych. Potom  urobil  inventuru  v hmotnych  statnych  rezervach, kde  konstatoval,  ze sklady  su prazdne  a nasledne  odvolal  sefa  Kicuru,  pretoze  kupoval predrazene  ruska.  Vrcholom jeho  nekompetentnosti  bolo,  ked  rychlotesty  dovezene  z Ciny  chcel  hodit  do Dunaja.  Cesi  ich vsak  s radostou  zobrali Sklady  su doteraz  prazdne  a ruska  sa nakupuju tiez  predrazene.  Je absolutny  nedostatok  respiratorov.  Preco  ich Matovic  nezabezpeci?  Stacilo  by  , keby  poziadal  pani prezidentku  Caputovu, aby zatelefonavala  prezidetovi  Ruska  Putinovi. Tam ich maju  dost.   Putin  by  urcite  nasej  prezidetke  vyhovel. Alebo  je  Matovicovi  a Caputovej   zdravotny  stav  obyvatelstva lahostajny?  Dalej  si Matovic  vymyslel  sledovanie  obcanov cez  mobilne  telefony,  bez  sudneho  prikazu. Cely  zakon porusuje  obcianske  slobody  pretoze  moze  byt  zneuzity  na odpocuvanie  obcanov.  Sulik  mal s nezakonnym  odpocuvanim  uz skusennosti,  ked  Galko  odpocuval  obcanov  a  napriek  tomu,   neskoncil v base.   A co  na to  EU ?   Je zaujimave,  ze  nase  ludskopravne  organizacie,  ktomuto  zakonu  nezaujali  ziadne  stanovisko,  cusia,  ako  vsi  pod chrastou.

Vrcholom  chaosu sposobeny  Matovicom  je vymyslenie  tzv.  blackoutu. Jedna  sa typicku  matovicinu. Domievam sa, ze  ani sam  Matovic  nevie,  co  to vlastne  vymyslel.  Nechcem  to  cele  komentovat,  to uz  urobili  ini. Chcem  len  mu  pripomenut,   ze  Slovensko  nema armadu  ma nefunkcnu civilnu  obranu  a Ludove  milicie  su davno  zrusene.

Do  celeho  chaosu  prispel  aj superekonom Sulik,  ze  vlada  prijala  az  sedem  ekonomickych  opatreni  na  zmiernenie  dopadov  na vyrobny  sektor. Dotykalo  sa to  az  12 percent  zamestnancov.   Po tyzdni  dobehol  pred kamery a slavnostne  informoval,  ze  aj  zahradnictva mozu  byt  uz otvorene. To  je  skutocna genialita v  podani  tohoto  „experta“. Doteraz nikto  nerokoval  s nasimi  najvacsimi  zamestnavatelmi,  odborovymi zvazmi. Stretnutie  ministra financii Hegera,  Sulika  a ministra prace  Krajniaka,   sa doteraz neuskutocnilo.   Uz mali  mat  vypracovanu  celkovu  koncepciu  ekonomickych  opatreni.  Ked  to nevedia  urobit,  nech  to  opisu  od Rakuskej  vlady,  Lebo tento  ekonomicky  chaos  bude  este  dlho trvat

Minister  skolstva  Grohlich  ma  ku skolstvu  tak daleko  ako ja k jadrovej  fyzike. Skoly  su zavrete  Nic sa neriesi , len ako sa ukonci  skolsky  rok  bez maturitnych  skusok  a pod.  Ale  nikoho  nenapadlo,  ze  skolsky  rok  sa da  ukoncit  aj koncom  jula alebo  augusta. Skolsky  rok   treba  riadne  ukoncit,  v zmysle  zakona. Novy  skolsky  rokoch moze  zacat  aj  1.oktobra.  Dovolenky  v zahranici  aj tak nebudu.

Ministerstvo zahranicnych  veci, riadene  Klusom,  je tiez  charakteristicke  mimoriadnym  chaosom  Doteraz  zvazali  nasincov  ako taxisluzba,  bez certfikacie  zdravotneho  stavu  Vonku  je este  stale  3 500 obcanov  Slovenska,  ktori  prejavili  zaujem  o navrat  do vlasti.  Lenze  Klus teraz zistil,  ze  na Slovensku  pre  nich nie  su  vytvorene  karantenne  miesta. Chaos  ako sa patri.

Krizovy  stab  to je  chaos  sam  osebe  Evidentne  svoju  pracu  nezvlada. Chyba  kocepcia,  dobra  organizacia prace .Pritom  mame  vynikajucich  lekarov,  obetavych  zdravotnikov.  Nech pracuju  odbornici,  specialisti  a nie  politici.

Co budeme  robit , ked  bude  3000, 5000, alebo  10 000  nakazenych  virusom.  To by  mal uz dnes  vediet   krizovy  stab  ale  aj  Matovic.

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170109x
Priemerná čítanosť článkov: 6300x

Autor blogu

Kategórie