Založ si blog

Caputova je opat najoblubenejsia politicka

 Obcania  Slovenska  sa v tychto  koronovych  casoch  konecne  potesili. Nase  objektivne agentury  ju zhodne  vyhlasili  za  najdoveritelnejsou  politickou Slovenska, s   neuveritelnymi  80  percentami!   Skumal  som  priciny  narastu  tejto  popularity, cim  si   ju  vlastne ziskala. Zistil  som,   ze   sa  narastom  jej  popularity  okrem inych  faktorov,  bola  jej  statnicka   mudrost , neochvejny  a neustaly  boj  za spravodlivost, schopnost  pomahat  slabsim socialnym  skupinam ako  su dochodcovia,  invalidi,  tyrane  zeny  s detmi. Zapalisto  bojuje  aj proti korone. Na Slovensko prichadza  jedno lietadlo za druhym  z Ciny so  zdravotnickym  materialom.  Vsimli  ste  si,  ze odkedy  Cinu  podrobila zdrvujucej  kritike  za nedodrziavanie  ludskych  prav,  nie  je  ani pocut , ze by  boli  porusovane. Toby sa povie  diplomacia. Caputova  si ziskala  tiez  mimoriadnu popularitu  aj  v  romskych  osadach,  kde  ju  pri navsteve  nadsene  vitali  davy  na cele  s miestnymi  vajdami.

Obzvlast  je popularna  medzi  dochodcami,  ked  okamzite  podpisala  13-nasty dochodok  I ked  ho  posunula  na Ustavny  sud,  koli  Ficovym  a Dankovym cachrom-machrom.  Ale zle jazyky  tvrdia, ze to bolo  farizejske. Aby  dokazala, ze nie  je  ziadna farizejka,  tak  zakon,  ktory opozicia  hanlivo  nazyva  spiclovaci  zakon,  ten na Ustavny  sud  nedala, aby  zbytocne sa zase  nedostala  do reci  Tiez  pochvalila  Matovicove  Programove  vyhlasenie  vlady  bez  namietok  Zachovala  sa ako  skuseny  statnik,  ked  ho  oznacila,  ako  najlepsi ,ake Slovensko  doteraz malo.  Ale  bude  nam hej.

Aj papezovi  volala. Svaty  otec  nas  vsetkych  pekne  pozdavuje  a pozehnava  nas.  Skoda, ze  sa s nim  nemohla  stretnut  osobne,  aby   ho  upozornila, ze  nic nekona  v zaujme  homosexualnych  manzelstiev. Vsak tu mame  plno  vydajachtivych  muzov  a zenbychtivych  zien.

 

Mne  osobne  sa paci,  ako  efektivne  zreorganizovala  pracu  administrativy,  co  za Kisku  nebolo.  Zriadila  kadenicky  a  kozmeticky salon,  nezabudla ani  krajcirsky  salon.  Usetri  tym  mnozstvo  casu, ktore  moze  venovat svojej  politickej  praci,  pre Slovensko. Hodilo  by  sa tam  aj  fitko  a masazny  salon. Vsak  by to mohli  vyuzivat  aj zamestnanci  Tiez  sa mi  paci, ako Caputova  vie  pomahat  aj inym.. Napriklad  doteraz  zamestnavala  v prezidentskom palaci  milenku  p. Trubana  z Progresivneho  Slovenska  a teraz  zamestnala  p Jauru,  manzela  p,.Jaurovej  podpredsednicky  z Progresivneho Slovenska,  samozrejme  presiel riadnym  vyberovym konanim.  Tak sa pomaha  obcanov v tiesni. 

 

A v popularity predbehla  aj milacika  naroda  Matovica!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkubátor korony.

14.09.2020

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, vzhľadom na rastúci počet identifikovaných občanov koronavirusom, sprísňuje opatrenia vo všetkých mestských častiach. Preto je nepochopiteľné, že primátor Vallo, ale hlavne generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislavy, k tejto otázke pristupujú laxne, až ignorantsky. Pritom Vallo ako aj generálny riaditeľ majú [...]

Najväčšie katastrofy Slovenska

14.05.2020

Slovensko v novodobej histórii postihlo niekoľko veľkých nešťastí a veľkých katastrof či už prírodných alebo spôsobených ľuďmi. Uvádzam stručný prehľad od roku 1945. Rok 1945 – zánik Slovenského štátu porážkou totalitného režimu – opätovné začlenenie Slovenska do Československa. Rok 1948 – Vitezny Únor – import [...]

Chcem byť Generálnym prokurátorom.

11.05.2020

Napadlo má, že by som sa mohol stať generálnym prokurátorom Slovenskej republiky. Pozrel som sa do zrkadielka,ale zrkadielka bolo ticho. Nič nehovorilo, ani nemuklo. Tak som sa začal sebakriticky hodnotiť,podľa možnosti, čo najobjektívnejšie, čo je však tiež relatívne, pretože sám sa nikto nedokáže dostatočne objektívne zhodnotiť. K rozhodnutium stat sa [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 170112x
Priemerná čítanosť článkov: 6300x

Autor blogu

Kategórie